Secció Ciclista Cabrils - Fòrum de discussió
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Assemblea FCC, 15 de maig

Ir abajo

Assemblea FCC, 15 de maig Empty Assemblea FCC, 15 de maig

Missatge  sccabrils el Dv Maig 14, 2010 5:36 pm

Benvolguts amics i amigues,

El proper dissabte es celebrarà l’Assemblea General de la Federació Catalana de Ciclisme i ens dirigim a tots vosaltres, Presidents i Presidentes dels Clubs de tota Catalunya, amb l'única intenció de donar-vos a conèixer una sèrie de dades que ens semblen molt importants per a fer de l'Assemblea un exercici de responsabilitat democràtica, i no un simple tràmit perquè tot continue igual.

Per començar, ens sembla una absoluta falta de respecte cap els Clubs convocar l'Assemblea i intentar aprovar els comptes del 2009 cinc mesos i mig després de conclòs l'exercici. Però encara és més greu presentar el pressupost, calendari i activitat del 2010 quan ja s'ha consumit mitja temporada. Per què s'ha retardat tant?.

Com podeu imaginar, tot a anat molt ràpid, i un grup de Clubs de les quatre províncies i d’almenys cinc especialitats ciclistes, em decidit donar aquest pas per que ens trobem davant d’una Federació, la nostre Federació, dirigida per un nombre molt reduït de persones, sense rumb, sense projecte esportiu ni objectius, decidint d'esquena als Clubs,
d'esquena a les Territorials i d'esquena a la resta de la Junta Directiva de la FCC.

Prova d'això és, que les comptes haurien de ser públiques però només les tenim per que ens hem preocupat de demanar-las i la vista del exagerat desvio respecte al pressupost aprovat pels Clubs en la passada Assemblea, hem demanat el desglossament d'aquells conceptes que considerem mereixen una anàlisi més exhaustiva, i la Federació es nega a donar-nos aquests desglosaments.

Algunes d’aquestes partides, són: Publicitat i Relacions Públiques (217.284 €), Personal (366.967 €, un 68% més que l’any 2008), Promoció (43.257 €) i Altres Profesionals (113.874 €). Pel contrari, s’han reduït partides con les Subvencions a Clubs (12.000 € menys d’axo pressupuestat), Escoles (27.000 € menys) o Cicloturisme (17000 € menys).

A més, al pressupost per aquest 2010 continua el descens d’aquestes partides d’activitat: Escoles (2.000 € menys), Cicloturisme (7.500 € menys), BTT (92.000 € menys), Subvencions a Clubs (43.000 € menys), mentrestant augmenta la despesa en Personal (49.000 € més) o Altres Professionals (193.000 € de despesa total).

La falta de transparència, i el coneixement d'algunes accions de la Presidenta de la FCC, ens ha determinat a sol·licitar el vot secret i la tutela del Consell Català de l'Esport en la Assemblea del dissabte, com única via per a garantir l'exercici democràtic del dret a decidir dels Clubs ciclistes de Catalunya.

Finalment, us adjuntem per el vostre coneixement, les comptes de 2009 comparades amb l’exercici anterior i el pressupost 2010 comparat amb els ingressos i despeses de 2009, el nostre escrit de sol·licitud de desglossament de partides econòmiques, la negativa de la Federació a lliurar-nos aquests desglossaments, la nostre nova reiteració, amb reserva d'accions legals, i la sol·licitud de vot secret per escrit.

Això últim, segons l'article 22 dels Estatuts, és potestat de la Presidenta acordar, o no, el vot secret per escrit, però, sent una de les votacions la preceptiva que cal per aprovar, si s'escau, el seu sou, creiem que no hi han arguments morals i ètics per denegar la nostra sol·licitud.

Fins dissabte.

Salutacions.
Eduard Esteban
--
Catalunya Track Cycling Team
catalunyateam@gmail.com
www.catalunyateam.com
sccabrils
sccabrils
Admin

Nombre de missatges : 40
Data d'inscripció : 26/01/2009

http://www.sclconcordia.com

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum